Ons Team

Andalusien Rundreise werd opgericht als een speciale online organisatie in 2011. Niet alleen bieden wij tours met huurauto’s maar ook kwaliteit accomodaties in gerenommeerde hotelketens in alle bekende historische steden en badplaatsen in Andalusie.

Onze diensten bestaan uit o.a.: verkoop van entreekaartjes voor het Alhambra, de Spaanse Rijschool, flamencovoorstellingen, bezoek aan traditionele wijnmakerijen, etc.

Ontdek zelf onze jarenlange ervaring op dit gebied en profiteer van onze geweldige aanbiedingen.

Jessica Lange

Manager / directeur van Andalusien Rundreise

Geboren in Malaga, dochter van Duitse ouders. Zij kent beide culturen perfect. Zij werkt al meerdere jaren in verschillende gebieden van de toeristische sector. Zij beschikt dus over veel ervaring in deze sector. Individuele of groepsreizen, zij weet er alles van.

Jessica is verliefd op Andalusie en wilt graag dat iedereen Andalusie leert kennen; cultuur, tradities, monumenten, stranden, gastronomie, etc.

Zij houdt ervan om in het weekend op de stranden van Conil door te brengen of om een wandeling te maken tijdens de lente in de Sierra de Grazalema. Zij wandelt ook graag door smalle straatjes van de Joodse wijk van Cordoba maar ook eet ze graag tapas in Sevilla.

 

Monica Calle

Reisspecialist in individuele en groepsreizen

Geboren in Duitsland, dochter van Spaanse buitenlandse arbeiders, na 30 jaar keerde zij terug naar  haar thuisland in Andalusie. Zij kent beide culturen heel goed. Zij reisde vaak als kind maar ook als volwassen naar haar thuisland in Andalusie

Ze woont sinds 2001 in Andalusie en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de toeristische sector. Ze begon in verschillende hotels te werken en volgde daarna een opleiding in toerisme gespecialiseerd in avontuurlijke vakanties, inclusief bergbeklimmen, wandelen, speleologie, enz.

Monica woont in een kleine witte dorp in de Serrania de Ronda/Grazalema. Zij wandelt graag in de natuur maar gaat ook graag in het weekend tijdens de zomer naar het strand van Marbella.  Sevilla en Cordoba zijn haar favoriete steden voornamelijk door hun rijke geschiedenis.